Nyheder

Sommerudsalg 2020

Lige nu er vi ved at sætte de sidste udsalgsmærker på tøjet, for det er nemlig imorgen det går løs. Husk at vi har de skønne mærkevarer hos SALT.....bl.a. Bitte Kai Rand, Dea Kudibal, Mads Nørgaard, ARKK, Rabens Saloner, Pieszak, Jonny Q, Sibin Linnebjerg, Lofina.....

Vi åbner allerede kl. 9, hvor vi står klar til en dejlig travl dag. Vi plejer at have fantastiske kø-tilbud, men som I nok ved er der ikke meget der er normalt i år. Vi har istedet lavet et gadestativ udenfor og et bord indenfor med priser fra 100kr, og hvor du sparer op til 75%

Vi glæder os til at se Jer i butikken.

Kærligste hilsner

Lili og Majbritt

Sommerudsalg 2020

nyhed

Vi er klar igen

Kære Kunde

 

I takt med at vi alle har skullet vænne os til en anderledes hverdag, har vi fundet nye rytmer og fået nye vaner. I butikken har vi også skullet omstille og tænke afstand ind i arbejdsgangen, som nu er ved at sidde på ryggraden. Vi har indført tiltag i butikken, således at man med tryghed og ro kan besøge os. Dørene er nu åbne på næsten fuld tid, og vi er så glade for at vi igen kan byde Jer velkommen.

De nye åbningstider er man-fredag 10-17 og lørdag 10-13.

Vi er nødt til at sige at butikken er et besøg værd. Vi har fået så mange fine forårs og sommervarer, at vi kan klæde Jer på til både hverdag, job, sommerferie....Der er et væld af flotte og forskellige farver denne sæson, som vi så gerne vil vise Jer.

Vi glæder os til et dejligt gensyn.

Bedste hilsner

Lili og Majbritt

logm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nyhed

Pas på hinanden

 

 

Kære alle sammen

 

Vi har efter mange overvejelser valgt at holde butikken lukket i den kommende tid. Vi er meget kede af situationen, men mener samtidig også at vi har et ansvar for at vi alle passer bedst muligt på hinanden og mindsker smitten af Covid 19.

mmm B utikken bugner af de fineste forårsvarer og vi vil derfor i de kommende dage lave opslag på både Instagram og Facebook med ekstra mange fotos af udvalgte nyheder. Vi håber du lader dig friste af den meget flotte forårskollektion, du kan kontakte os på både Facebook, Instagram og tlf. nr. 9994-4459 . Vi sender selvfølgeligt fragtfrit og leverer gerne varer og gavekort til din dør, så frem du bor i nærheden af Ringkøbing.

bkr

Du er også meget velkommen til at ringe til Lili på tlf. 4060-1555 og booke en tid i butikken.

Vi vil gøre alt for at give dig den bedste service, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sætter umådelig stor pris på din loyalitet og støtte ved at handle lokalt i en meget svær tid hvor vi må få det hele til at fungere på bedste vis og ved fælles hjælp.

Vi glæder os til at vi igen kan åbne dørene til butikken og komme til at lave det, vi brænder allermest for.

Pas godt på Jer selv og hinanden.

 

De bedste hilsner

Majbritt og Lili

mm

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

nyhed

Vinterudsalg

Vi håber I har nydt juleferien og er kommet godt ind i det nye år. 

Nu er det ved at være tid til vores store Vinterudsalg, og butikken er sprængfyldt med gode tilbud. Vi har fantastiske KØ-TILBUD hvor der er priser fra 50kr. Kø-tilbuddene sælges fra søndag kl. 10, og er udstillet i vinduerne.

Vi har i butikken samlet et stativ med lækkerier fra Ivan Grundahl og Sarah Pacini med besparelser på 50-70%.

Kom gerne ned og gør en god handel allerede lørdag - vi er klar.

HUSK AT VI HOLDER ÅBENT PÅ SØNDAG FRA KL. 10-15

Vi glæder os til at se dig hos SALT by Torvet 14

Udsalg AW19


 

nyhed

"Kun for mænd"

Kære venner af huset.

Så nærmer julen sig med hastige skridt, og vi er i fuld gang med at pakke de dejligste julegaver ind.

Som noget nyt har vi i år valgt at invitere til en mandeaften med tapas og fadøl. Her kan herrerne få købt julegaven til deres kære. Vi hjælper gerne med at finde de helt rigtige gaver og pakker dem smukt ind, så de er klar til at blive lagt under juletræet den 24. december.

Kun for mænd

Du er selvfølgelig meget velkommen til på forhånd at komme ind og udfylde din helt personlige ønskeseddel. Så skal vi gøre vores til, at du får et af dine ønsker opfyldt.

På gensyn i vores smukt julepyntede butik.

Mange julehilsner

Fra SALT-tøserne

nyhed

Sommerudsalg

Nu er sommeren over os og det emmer af feriestemning i vores gamle købstad. Vi er derfor også klar til at sparke vores sommerudsalg igang, hvor du kan spare 25 - 50% på de lækre mærkevarer. Vi starter torsdag den 4. juli kl. 9.00, så kig ind i butikken og gør en god handel.

I ønskes alle en rigtig god sommer!

På gensyn hos SALT by Torvet 14.

Sommerudsalg 19

nyhed

JANUAR UDSALG

Kære kundeklub

Vi vil gerne ønske dig et rigtig godt nytår. Vi glæder os til 2019 sammen med dig. 

Vores vinterudsalg starter officielt søndag d. 6. januar, men vi vil gerne tilbyde dig, som medlem af kundeklubben, muligheden for at få fat i alle de gode tilbud før alle andre.
Vi åbner dørene for dig imorgen kl. 10, så du kan få de allerbedste tilbud (dette gælder dog ikke kø-tilbudene i vinduerne).

Vi glæder os til at se dig hos SALT by Torvet 14.

Annonce i dagbladet Ringkøbing-Skjern:

JANUAR UDSALG

nyhed

Tillykke til vinderne

Vi har nu udtrukket de heldige vindere af vores julekonkurrence. 

Stort tillykke til

Tove Snogdal, Pernille Damsted, Smilla Hansen, Kirsten Hjort, Margit Bruun, Lotte Strøm, Charlotte Susgaard, Nina Høj, Erika Ahle og Linne Nielsen.

Tak til alle der har besøgt butikken og deltaget.

I ønskes alle en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.

gaver

nyhed
7. december 2018

Populære gaveønsker og julekonkurrence

Butikken er nu smukt julepyntet. Hvis ikke du har set det, glæder vi os til at vise det hele frem i den kommende juletid.
Vi har erfaret, at mange ønsker at pynte med de samme ting, som vi har brugt til at pynte butikken med. Vi har derfor købt rigeligt ind, så du nu har mulighed for at købe noget med hjem. Derudover har vi igen i år fået de skønne og populære Maileg nisser og julepynt. De er også et hit at bruge som værtindegaver mm.

nisse

Juleaften nærmer sig med hastige skridt, og vi pakker hver dag masser af julegaver ind. Vi kan allerede nu se, hvad der hitter under jueletræerne.

Her er vores bud på, hvad du kan ønske dig i julegave:

De populære og fineste smykker fra Pernille Corydon. Pris fra kr. 250,-

pernielle

De lækreste, rå kvalitets-skindtasker fra Aunts & Uncles med mange indvendige rum. Pris fra kr. 1.199,-

tasker

Dejlige varme filt-hjemmesko fra Betterfelt. Samtidig støtter du også en god sag i Nepal. Pris fra kr. 400,-

filt

Vi har et stort og flot udvalg af uldne sokker, huer, luffer og tørklæder. Her vises et udvalg fra Klitmøller. Pris fra kr. 200,-

klitm

De lækreste personlige dufte fra bl. a. Zarko perfums,  Æther og 27-87 perfums.
Gaveæske med Pink Molecule, 100 ml og en 10 ml pen, pris kr. 900,-

Zarko

Vi har et stor udvalg af de populære Et Day Birger et Mikkelsens tasker, toilettasker og rejsetasker. Pris, fra 199,-

day

Ovenstående er blot et lille udvalg at de mangle lækre varer vi har i butikken. Vi har så mange kendte tøjmærker, og det er svært at nævne dem alle her. Kom selv ind og udvælg det der passer dig allerbedst til enhver lejlighed, vi rådgiver og vejleder selvfølgelig gerne.

Julekonkurrence

Vi har igen i år lavet en julekonkurrence. Vi har lavet en kurv med gaver til en værdi af over 6.000 kr. Kom ind i butikken og udfyld en kupon, så deltager du i lodtrækningen, der foregår den 22. december. Vinderne får direkte besked og bliver også vist på vores hjemmeside. 

gaver

Vi ønsker Jer alle en rigtig dejlig december samt en glædelig jul.

Mange julehilsner fra Lili, Majbritt og co.

nyhed
4. juli 2018

Sommerudsalg 2018

Vi glæder os til at se jer i morgen!

Sommerudsalg 2018

nyhed

Wild West 2018

WildWest

Kom til Wild West denne skønne sommeraften.

Byen er fyldt med liv og med denne fantastiske stemning, kan man kun komme i godt humør.

Vi har i dagens anledning 2 super tilbud....spar 50% på udvalgte DAY tasker samt bluser fra LUXZUZ (priser nu fra 150,-)

Tilbuddene gælder både fredag og lørdag.

Derudover kan du altid deltage i vores konkurrence!!!

For at imødekomme de nye persondata-forordninger (GDPR), vil vi bede de af jer, der ønskes slettet fra vores arkiv og efterfølgende ikke modtage vores nyhedsmail, at gå ind på vores hjemmeside under kundeklub og udfylde med navn og mail. Tast derefter på afmeld. Se linket nederst.

Tak for jeres forståelse, og på gensyn i butikken.

/kundeklub.aspx

nyhed

Ringkøbing Magasinet 2018/2019

Turistann_2018


nyhed

Vinterudsalg - særligt for kundeklubben

Kære kundeklub

Vi vil gerne ønske dig et rigtig godt nytår. Vi glæder os til 2018 sammen med dig. 

Vi starter officielt vinterudsalg søndag d. 7. januar, men vi vil gerne tilbyde dig, som medlem af kundeklubben, muligheden for at få fat i alle de gode tilbud før alle andre.
Vi åbner dørene for dig fredag d. 5. jan. kl. 10, så du kan få de allerbedste tilbud. Du skal blot sige, at du har modtaget denne mail (dette gælder dog ikke kø-tilbudene i vinduerne).

Vi glæder os til at se dig hos SALT by Torvet 14.

Annonce i dagbladet Ringkøbing-Skjern:

Vinterudsalg_2018


nyhed

Julegaveideer og julekonkurrence

Julegaveideer og julekonkurrence

Den søde juletid nærmer sig med hastige skridt og mange fester står for døren. Vi har fået så mange fine ting hjem, om det er til en hel speciel anledning eller om det er til en gave, flot indpakket og lige til at ligge under juletræet.Vi anbefaler at du kommer ind i butikken og i ro og fred udfylder din engen personlige ønskeseddel så du måske får den gave du ønsker dig allermest.

jul2017_toj

Mangler du kjolen eller sættet til julens fester, så har vi et flot udvalg. Kom ind og lad os hjælpe dig med det helt rigtige look.

jul2017_parfume

Vi har mange fine ting, du kan ønske eller give i julegave. F.eks. de populære Æther parfumer. Som al anden selvforkælelse skal disse parfumer prøves på egen krop, og duftnoternes fine nuancer kan snart fornemmes og nydes. Kom ind og hør mere og prøv dem alle her i butikken. 

jule2017_smykker

En gaveide kunne også være vores smykker fra Pure Leaf. De er helt fantastiske og unika, idet der kun findes een af hver. De er lavet på blade fra den Brazilianske regnskov og er belagt med 18 karat guld.

jul2017

Igen i år kan du deltage i vores populære julekonkurrence i butikken. Du kan udfylde en seddel, når du kommer i butikken og dermed er du med i konkurrencen om fine gaver til en værdi af over 5000,- kr. Vinderne udtrækkes d. 23. december og får direkte besked samt offentliggøres her på siden.

Du ønskes en rigtig dejlig december samt en glædelig jul.

Mange julehilsener fra alle os i SALT by Torvet 14.

nyhed

I dag åbner vi!

Vi glæder os så meget til at vise vores flotte butik frem. Vi er flyttet få huse hen ad gaden til Torvegade 3, Ringkøbing og samtidig skifter vi navn til SALT by Torvet 14.

LOGO_200

Vi har fået mere plads på den nye adresse, og derfor kan du nu finde endnu flere lækre brands bl.a. inden for tøj, smykker, velvære og indretning. Vi glæder os til at vise dig det hele.

Vi holder en lille uformel åbningsreception d. 3. november kl. 14.00 - 17.00, hvor vi byder på en lille forfriskning.

På gensyn. Vi glæder os rigtig meget til at se dig!! 

SALT_aabning_3

nyhed

Ekstra gode tilbud i efterårsferien

VI GLÆDER OS...

Nu nærmer tiden sig, hvor vi i uge 44 flytter i nye omgivelser, - nærmere bestemt Torvegade 3 i Ringkøbing. Vi glæder os så meget til at vise de flotte lokaliteter frem. Vi vil ved samme lejlighed præsentere dig for nogle fantastiske nyheder, både for lugte- , føle- og synssanserne :-) Du kan godt begynde at glæde dig.

FLYTTESALG I EFTERÅRSFERIEN

I forbindelse med flytningen har vi fundet lidt godt i gemmerne, som kan købes til supergode priser. Vi har lavet et stativ med aktuelle varer. De kan købes fra mandag den 16. oktober.

EFTERÅRSNYHEDER

Butikken bugner lige nu af de flotteste efterårsvarer. Lad dig varme af vores lækre strik og tørklæder i de bedste kvaliteter eller tag til fest i de fineste silketoppe og kjoler.
Til fødderne har vi et stort udvalg at sko og støvletter fra Lofina og The Last Conspiracy.
Som noget helt nyt har vi fået en fantastisk vandrestøvle fra det amerikanske mærke, Wolverine, der har eksisteret siden 1883.

Vi er selv så begejstrede, at det er svært at beskrive det hele. Kom hellere selv ind én af dagene og lad dig inspirere.

efteraar 17

nyhed

SOMMERUDSALG 2017

Så er tiden kommet til vores store mærkevare udsalg. Vi er lige blevet færdige med at sætte uddsalgspriserne på, så kom endelig ind og gør en god handel. 

Kø tilbuddene i vinduerne gælder fra imorgen, hvor vi står klar til at tage imod dig fra kl. 9:00 

Vi glæder os til at se dig.

sommerudsalg 2017

nyhed

SLUTSPURT VINTER 2015

VI SLUTTER UDSALGET OG FRATRÆKKER 50% RABAT FRA NORMALPRISEN PÅ ALLE UDSALGSVARER. 

TILBUDDET GÆLDER KUN TORSDAG, FREDAG OG LØRDAG I DENNE UGE.

Slutspurt

nyhed

Tak for en hyggelig kvindeaften

Vi vil gerne sige TAK for en rigtig hyggelig kvindeaften d. 29. maj 2017.

Vinderne af konkurrencerne er:

Karen Fredensborg, Lone Ditlev Jensen, Tina Møller, Marianne Søgård Holt, Hanne Lund Nielsen, Anna Marie Sand Larsen, Merete Damgaard, Birgit Christensen, Jette Kaaes, Signe Stampe, Edith Mikkelsen, Tine Lund Nielsen, Judith Rokamp, Birthe Plauborg, Ida Lambæk, Mette Eskildsen, Jeanett Skou, Marianne Jensen og Heidi Johnsen.

Kvindeaften_collage

nyhed

Kvindeaften

Det er med stor spænding, vi skal være en del af dette store arrangement mandag d. 29. maj.
Aftenen byder på indlæg fra Søs Egelind, Dennis Knudsen, Charlotte Bøving og Elisabeth Dalsgaard, som på hver sin vis vil sætte kvinderne i fokus.

Vi deltager med et modeshow, hvor I kan se forårets- og sommerens flotte kollektioner.
Vi byder også ind med en stand, hvor vi sælger skønne varer (fra kl. 16.30) samt udlodder lækre gevinster.

Billetter til arrangementet kan købes her.

Vi glæder os til en dejlig aften.

Hilsen alle pigerne

Kvindeaften

Udpluk af de mange gevinster:

præmier

nyhed

SLUTSPURT VINTER

Slutudsalg

nyhed

Udsalg hos Torvet 14

Udsalg

Udsalget starter søndag d. 8. januar kl. 10 - 16

Vær med fra starten, når vores store vinterudsalg skydes igang. Butikken er fyldt med lækre efterårs- og vinterkollektioner, som allerede nu er nedsat med 25-50%. Se også de mange fantastiske KØTILBUD i vinduerne (sælges først fra søndag)

Kig ind i butikken og gør en god handel.

nyhed

Nytårshilsen fra Torvet 14

Du og din familie ønskes et godt og lykkebringende nytår.

Vi vil gerne takke for året, der er gået og vi glæder os til at se dig hos Torvet 14 i det nye år, hvor vi også har mange nye tiltag på plakaten. 

16_Nytaar

Åbningstider mellem jul og nytår:

Tirsdag  - fredag: kl. 10.00 - 17.30

Lørdag d. 31. dec.: LUKKET

nyhed

Vindere af julekonkurrencen

Vindere af julekonkurrencen

De heldige vindere af årets julekonkurrence er:

Corina Elaine Lydersen

Kenni Haislund

Erik Jensen

Inga Risom

Monica Poulsen

Charlotte Pedersen

Diana Kjærgaard

Juliane Jensen

Charlotte Susgaard

Ida Lambæk

I ønskes alle en rigtig glædelig jul

16_4_gavekasse

nyhed

Jul hos Torvet 14

Julegaveideer og julekonkurrence

Den søde juletid nærmer sig med hastige skridt og mange fester står for døren 

16_3 kjoler_2

Mangler du kjolen eller sættet til julens fester, så har vi et flot udvalg. Kom ind og lad os hjælpe dig med det helt rigtige look.

16_1

Vi har mange fine ting, du kan ønske eller give i julegave. F.eks. de populære og unikke Zarko parfumer - de eneste danskproducerede parfumer, der findes på markedet. De har den unikke egenskab, at de på fantastisk vis komplimenterer vore egne dufte.  Hør mere og duft dem i butikken. Priser fra 680 - 800 kr.  

16_3

En gaveide kunne også være vores nye taske-brand: Aunts and Uncles. Super lækre og velindrettede skind-tasker og punge i mange farver og størrelser. Priser fra kr. 500,-

Vi har også et stort udvalg af de lækreste striktrøjer og - kjoler fra bl.a. SibinLinnebjerg og Klitmøller samt komfortable støvletter fra Lofina og The Last Conspiracy.

16_4_gavekasse

Igen i år kan du deltage i vores populære julekonkurrence i butikken. Du kan udfylde en seddel, når du kommer i butikken og dermed er du med i konkurrencen om fine gaver til en værdi af over 5000,- kr. Vinderne udtrækkes d. 23. december og får direkte besked samt offentliggøres her på siden.

Du ønskes en rigtig dejlig december samt en glædelig jul.

Mange julehilsener fra alle os i Torvet 14

nyhed
6. juli 2016

Sommerhilsen og udsalg

Den dejlige ferietid nærmer sig med hastige skridt. Vi har travlt med at gøre klar til udsalg, så du kan nå at gøre en god handel inden ferien.

Som medlem af kundeklubben er du allerede i dag velkommen til at komme ind i butikken og gøre en god handel. Her kan du også se de gode kø-tilbud i vinduerne, som sælges fra torsdag kl. 9.00.

Vi vil også lige fortælle dig om vores nye svenske mærke; Paula beachwear. Kvaliteten er super lækker og komforten helt i top. Vi har et bredt udvalg af bikinier og badedragter i alle størrelser. 

Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer!

Paula 

sommerudsalg 2016

 

nyhed

Tillykke

Vi havde en fantastisk konkurrence i forbindelse med vores Open by Night/Wild West.

Der var rigtig mange som deltog, og derfor har vi valgt at udtrække 2 heldige vindere.

Et stort tillykke til Bodil Nygaard og Susanne Flensborg.

Wild West_2016

nyhed
2. juni 2016

Wild West 2016

OPEN BY NIGHT

Vi glæder os til at se dig til Wild West i Ringkøbing fredag d. 3. juni 2016. Hele byen er fuld af spændende aktiviteter.

Kom ind i Torvet 14 og vær med i konkurrencen om lækre jeans fra Pieszak (valgfri af butikkens sortiment). Vi holder åbent til kl. 23.

NYHEDER

Vi er rigtig glade for at byde nye mærker velkommen i butikken. Fra Day Birger et Mikkelsen har vi bl.a. fået de fineste kjoler og skønne bluser. Vi har også fået fornøjelsen af Days accessories og vil gerne vise dig de populære tasker, som er så superfine til rejsen, shopping, strand...mm.

Fra Zand Amsterdam, har vi fået de flotteste "trylle" nederdele. Nederdelen, som lige nu hitter i hele Europa, kan vendes og kombineres på mange måder. Linningen er fleksibel med mange knapper, så størrelsen er til de fleste.

Vi glæder os til at se dig og samtidig præsentere nyhederne for dig i butikken.

På gensyn til Wild West i Ringkøbing

Wild West_2016

nyhed

Tillykke til vinderne

Vi har på vores Facebook og i butikken haft en lille konkurrence, hvor præmien var en skøn nederdel fra Zand Amsterdam. Nederdelen kan vendes og kombineres på mange måder - og så er der ikke 2 der er ens.

Vinder på Facebook: Else Schaumann Yde

Vinder i butikken: Lone Ditlev Jensen

Zand Nederdel

nyhed

Torvet 14 ønsker dig en rigtig glædelig jul og godt nytår!

Vi sender dig her de allerbedste ønsker om en glædelig jul og et  godt og lykkeligt nytår. Vi vil gerne takke for året, der er gået og vi glæder os til at se dig hos Torvet 14 igen. 

Åbningstider mellem jul og nytår:

Mandag  d. 28. dec.: kl. 10 - 17.30

Tirsdag  d. 29. dec.: kl. 10 - 17.30

Onsdag  d. 30. dec.: kl. 10 - 17.30

Torsdag d. 31. dec.: LUKKET

 

De heldige vindere af adventskonkurrencerne er:

Stjernetegns-smykke med kæde fra Pernille Corydon: Kate Lykke Oehlenschlaeger

Bløde hjemmesko fra TOMS: Anita Brændsgaard Dahl

Taske fra BeckSöndergaard: Birthe Overmark

Nytaar_2015-16

nyhed
3. december 2015

Den søde juletid venter lige om hjørnet…

Julen og nytårets fester nærmer sig. Skal du have en rigtig flot festkjole eller en fin top til nederdel eller bukser, så har vi det største udvalg. Kom ind og lad dig inspirere i vores smukt pyntede butik, - vi giver gerne råd og vejledning.

Julehilsen_2015_1

Hvad du ønsker, kan du få…

Det er så dejligt at få, lige det man ønsker sig. Kom ind og udfyld din personlige ønskeseddel og vis den til dine kære. Du kan også vælge at lade den ligge hos os, så vil vi gøre vores bedste for at indfri dine ønsker, såfremt nogen kommer og spørger om gaveideer til netop dig.

Julehilsen_2015_2

Adventskonkurrence

I år kan du deltage i vores populære adventskonkurrencer på to måder. Du kan vælge at udfylde en seddel, når du kommer i butikken, men du kan også vælge at deltage på Facebook. De heldige vindere bliver offentliggjort her på siden samt på Facebook.

Du ønskes en rigtig dejlig december samt en glædelig jul.

nyhed
20. oktober 2015

Tillykke til vinderen

Vinderen af ponchoen fra SibinLinnebjerg er blevet fundet, og den heldige er Susanne Fjederholt. Stort tillykke!

Vinder_2015

nyhed

Vinder af konkurrence

Vinderne af søndagens konkurrencen er:

Katrine Bro

Ane Munksgaard Heilig

Tillykke med de lækre tasker fra BeckSöndergaard!

 

 

Billeder fra modeshowet i søndags:

modeshow_1

nyhed

Efterårsstemning hos Torvet 14

Efteråret er nu over os og butikken bugner af lækkerier; skønne frakker, lækre varme strik og tørklæder. Vi har også komfortable støvler og støvletter, så du kan holde fødderne varme og masser af kjoler til efterårets fester.

efteraar_15

Vi har fået endnu flere af Danmarks stærkeste brands i butikken dette efterår:
Logoer_okt15 

- kig ind i butikken og lad dig inspirere. Vi giver gerne råd og vejledning til dit personlige look.

Konkurrence

Du har mulighed for at vinde et af efterårets store hit; den skønneste poncho fra SibinLinnebjerg.

Det eneste du skal gøre, er at komme ind i butikken og deltage i konkurrencen i uge 42, så får den heldige vinder direkte besked og vinderen kan også ses på vores hjemmeside.   

Majbritt_pon

 

nyhed
1. juli 2015

Sommerudsalg 2015

Vi glæder os til at se jer:
Sommerudsalg 2015

 

nyhed
26. juni 2015

Smykkenyhed hos Torvet 14

Vi er meget stolte over at kunne præsentere en fantastisk flot og luksuriøs smykkekollektion fra Julie Sandlau. Her er der tale om helt unikke smykker til kvinden, der vil have noget ganske særligt.
Du kan kombinere smykkerne, så de passer netop til din stil. Vi står også gerne klar med råd og vejledning om, hvad der passer allerbedst til dig.

JulieSandlau

 Filosofien bag Julie Sandlau:

Julie Sandlaus filosofi er at skabe en moderne, luksuriøs kollektion af smykker, som følger tidens trends på en klassisk og forfinet måde. Hvert smykke udtrykker sofistikation og elegance med en refleksion af vintage skønhed. Den sjæl, som karakteriserer hver af Julie Sandlaus kollektioner er simpelt og elegant design udtrykt gennem tidsløse silhuetter. Udtrykket er feminin skønhed, som karakteriseres ved gedigen håndværk med brugen af 925 sterlingsølv, 22 karat guldbelægning og ædelstene.

Julie Sandlau henter inspiration fra tværkulturelle trends og naturelementer fortolket igennem hendes skandinaviske, minimalistiske linse. Mens hun studerede jura og arbejdede som model, rejste Julie rundt i Østen. Under sin rejse opdagende hun en helende kinesisk plante, -én af naturens perfekte designs. Bladets sarte silhuet forblev en inspiration, som Juile i 2002 valgte at gøre til sit personlige kendetegn og symbol for Julie Sandlaus "livets træ"

Kom selv ind i butikken og lad dig friste og inspirere. Du vil elske at tage dit nye smykke i brug og bruge det til enhver lejlighed.

Med ønsket om en fantastisk dejlig sommer,

Majbritt, Eva, Grethe og Lili

nyhed

Udsalg

Udsalg

Udsalget starter søndag d. 4. januar kl. 10 -15

Vær med fra starten, når vores store vinterudsalg skydes igang. Butikken er fyldt med lækre efterårs- og vinterkollektioner, som er nedsat med 25-50%.

Kig ind i butikken og gør en god handel.

På torvet serveres der kaffe og rundstykker fra kl. 9.30.

nyhed

Glædelig jul og tillykke til vinderne

hjerter_jul

 

Vi sender dig her de allerbedste ønsker om en glædelig jul og et lykkeligt nytår. Vi vil gerne takke for året der er gået og vi glæder os til at se dig hos Torvet 14 igen. 

 Åbningstider mellem jul og nytår:

Lørdag  d. 27. dec.: kl. 10 - 14

Man/tirsdag d. 29/30. dec.: kl. 10 - 17.30

Onsdag d. 31. dec.: kl. 10 - 12

De heldige vindere af adventskonkurrencen er:

Thine Overgaard Thygesen - Beck Söndergaard taske

Anne Kathrine Kristiansen - Beck Söndergaard taske

Karina Mulbjerg - Pieszak jeans

Gunhild Hedegaard - Pieszak jeans

Katrine Thomsen - Pernille Corydon ring

Lene Sølund - Pernille Corydon ring

gaver_jul

Hilsen pigerne hos Torvet 14

nyhed

Adventskonkurrence og udsættelse af ”Venindeaften i duftens tegn”

Kom ind i butikken og lad dig inspirere til julens fester og udfyld evt. en ønskeseddel hos os, så dine kære kan give dig dét, du ønsker dig mest.  

Deltag samtidig i vores adventskonkurrencer hvor vi hver søndag i advent udtrækker en heldig vinder. Denne søndag kan du vinde en af disse flotte tasker fra Beck Söndergaard.

taske_advent

Desværre må vi flytte "venindeaften i duftens tegn" til engang i det nye år. Mange har gerne villet deltage, men mangler tiden her i den travle julemåned. Sabine fra Spa Supply kommer i stedet her i butikken mandag eftermiddag kl. 15 - 17.30, hvor hun præsenterer de forskellige parfumer fra Zarkoperfums. Vi serverer kaffe og konfekt. Håber du får tid til at komme og få råd og vejledning.

Zarko

 

Vi ønsker jer alle en glædelige adventstid.

Med venlig hilsen

Majbritt, Eva og Lili

nyhed
26. november 2014

Venindeaften "i duftens tegn"

Venindeaften "i duftens tegn" - imgMandag den 8. dec. kl. 18.30 kommer Sabine fra Spa Supply og fortæller den spændende historie om manden bag Zarkoperfum; Zarko Ahlmann Pavlov. Hun vil også fortælle om parfumerne og de spændende molekyler og duft-
noter, specielt sammensat til den skandinaviske kvinde.

Vi starter på Restaurant Bøffen, hvor der serveres en lille tapas-anretning med et glas vin eller vand. Herefter fortæller Sabine om Zarkoperfum. Der bliver mulighed for at dufte og prøve de forskellige parfumer.

Vi slutter aftenen af med at åbne butikken. Her får du mulighed for i ro og mag at finde ud af, om du skal have justeret garderoben til julens fester. Du kan også skrive en ønskeseddel og lade den ligge i butikken. Så vil vi videreformidle den, såfremt en af dine kære lige står og mangler en gave til dig. Du skal blot sige, at din ønskeseddel ligger hos Torvet 14.

Der vil blive udtrukket gevinster i løbet af aftenen.

Pris for arrangementet: 100 kr.

Tilmelding og betaling i butikken senest d. 4. dec.

nyhed
2. september 2014

Fornemt besøg

Hos Torvet 14 nød vi det flotte skue, da Regentparret i dag i karet og hele følget af garderhusarregimentets hesteskadron red lige forbi vores butik. Det var en stor oplevelse at se Dronningen og Prinsgemalen i pomp og pragt, samt alle de glade tilskuere, der også fik en stor oplevelse. 

Regentbesog

nyhed

Regentparret bydes velkommen

I anledning af besøget på tirsdag har vi 10 % rabat på alle vore smykker fra Pernille Corydon.
Kom ind i butikken og deltag i konkurrencen om de flotte smykker.

Se også "Margrethe-Skålen" og royale vinpropper fra Andersen Keramik samt  de nye flotte efterårskollektioner, som er kommet i butikken.

 

Regent_sep14

Annonce fra Ugeavisen Ringkøbing og Dagbladet Ringkøbing-Skjern

nyhed

SLUTSPURT SOMMER 2014

VI SLUTTER UDSALGET OG FRATRÆKKER 50% RABAT FRA NORMALPRISEN PÅ ALLE UDSALGSVARER. 

TILBUDDET GÆLDER KUN TORSDAG, FREDAG OG LØRDAG I DENNE UGE.

Slutspurt

nyhed

SOMMERUDSALG 2014

SOMMERUDSALG 2014 VI SPARKER SOMMEREN IGANG MED VORES STORE SOMMERUDSALG. VI SLÅR DØRENE OP TORSDAG D. 3. JULI KL. 10.00 OG GIVER DIG MULIGHED FOR AT SPARE 25-50% PÅ ALLE DE KENDTE MÆRKEVARER.

MADS NØRGAARD 

JULIE BRANDT

PLUS FINE

FILIPPA K

IN WEAR

PART TWO

IVAN GRUNDAHL

SARAH PACINI

PIESZAK

KUDIBAL

...OG MANGE FLERE

SOMMERUDSALG 2014 2

nyhed

Wild West Konkurrence

Traditionen tro er der Open by Night i Ringkøbing onsdag d. 4. juni, hvor byen er linet op i bedste Western stil. Derfor giver vi dig mulighed for at vinde et par super komfortable sneakers fra SUPERGA eller en skøn buseronne fra SAINT JAMES. Det eneste du skal, er at komme forbi denne dag og udfylde en kupon. Vi udtrækker derefter de heldige vindere som får direkte besked den følgende fredag. Vi glæder os til en hyggelig aften og håber at vi ses.

Wild West Konkurrence

nyhed

Vi kan næsten ikke vente...

...med at vise jer årstidens flotte farver. Kig ind i butikken og få inspiration til forårets festtøj, fyld til feriekufferten eller hverdagstøjet.

Forårsfarver

nyhed

Slutspurt

Udsalg

 

  Vi slutter udsalget med 3 raske dage

  TORSDAG, FREDAG OG LØRDAG

50%

 


    På alle udsalgsvarer 

nyhed

Vinterudsalg 2014

Udsalg

SØNDAG DEN 5. JANUAR KL 10-15

Vær med fra starten, når vores store vinterudsalg skydes igang. Butikken er fyldt med lækre efterårs- og vinterkollektioner, som er nedsat med 25-50%.

Kig ind i butikken og gør en god handel.

nyhed

Glædelig Jul 2013

jh 2013

nyhed

ADVENTSKONKURRENCE JULEN 2013

 

Nu nærmer den skønne juletid sig. For at gøre ventetiden mere spændende, har vi lavet en lille konkurrence, der løber ind til jul. Vi udtrækker hver søndag i advent to lækre gaver. Vinderne bliver udtrukket de pågældende søndage og får direkte besked. De kan også ses på hjemmesiden.

Når du kommer ind for at deltage i konkurrencen, skal du huske at kaste et blik på de flotte julekollektioner fra bl.a. MADS NØRGAARD, JULIE BRANDT og BENEDICTE UTZON.  

Farverne er skønne og klædelige i mørkeblå, sort, koboltblå og den smukke aubergine. Kollektionerne kan pyntes op til fest eller kombineres med strik til hverdagsbrug.

Husk at vi også har oplagte gaveidéer, f.eks. tørkælder fra BECK SÖNDERGAARD, smykker fra PERNILLE CORYDON og tasker fra YVONNE KONÉ. Sidst skal nævnes de fantastiske hjemmesko fra BETTERFELT, som er håndlavet i ren uld på en lille fabrik i Nepal.

Glædelig adventstid og på gensyn i butikken.

 

advent 2013


nyhed

Varme fødder

Forkæl dine fødder med de skønne uldsko fra Betterfelt. De har indbygget EnergySole som giver bedre blodcirkulation og energi. Uldskoene er håndlavet i Nepal og kan købes med god samvittighed idet en del af indtægterne går til Betterfelt fonden, som bl.a. er med til at sende de ansattes børn i skole. Se mere omkring projektet på YouTube og søg på Betterfelt.com. Betterfelt

 

nyhed

Tak for sidst

Tusind tak til alle som var med til at skabe en dejlig stemning i aftes. Især en stor tak til Signe fra MADS NØRGAARD, som på en skøn og levende måde kunne berette om brandets historie, sjæl og vision.

Tak for sidst...Mads Nørgaard

nyhed
14. oktober 2013

KUNDEAFTENMads Nørgaard invitation

nyhed
7. maj 2013

HOLLYWOOD OPEN BY NIGHT

Onsdag d. 8/5 fra kl. 10.00 - 22.00

MØD DE KENDTE mærker og lad dig inspirere af farver, faconer og skønne kvaliteter.

Vi har lige fået den nye sommerkollektion hjem fra Mads Nørgaard, hvor hans kendte striber lyser op i ethvert klædeskab.

The Last Conspiracy har for første gang lanceret en smart ballerina i flettet skind. Som I sikkert ved lægger The Last Conspiracy stor vægt på komfort og slidstyrke og skoene fremstilles udelukkende af naturmaterialer.

Kig derfor ind i butikken og få professionel hjælp til din sommergarderobe.

Mange solskinshilsener fra

Pigerne hos Torvet 14

HOLLYWOOD OPEN BY NIGHT

nyhed
3. juli 2013

Sommerudsalg 2013

Nu er sommeren over os og det emmer af feriestemning i vores gamle købstad. Vi er derfor også klar til at sparke vores sommerudsalg igang, hvor du kan spare 25-40% på de lækre mærkevarer. Vi starter torsdag den 4. juli kl. 10.00, så kig ind i butikken og gør en god handel.

I ønskes alle en rigtig god sommer.

På gensyn hos Torvet 14

sommerudsalg 2013

nyhed
6. december 2012

Adventskonkurrence

Torvet 14 vil gerne ønske alle en glædelig adventstid.

Vi har netop fået nogle flotte jule-kjoler, toppe og habitjakke hjem fra Stella Nova, der passer perfekt til julens og nytårets fester.
Vi kan også foreslå nogle gode gaver til ønskesedlen, f.eks. de meget populære islænderstrik fra Mads Nørgaard, lækre støvletter fra The Last Conspiracy, skønne tørklæder fra BeckSøndergaard, tasker fra Yvonne Koné og som noget nyt har vi fået en flot smykkekollektion fra Pernille Corydon. Kom ind og blive inspireret!

Til at fylde adventstiden med lidt ekstra glæde og spænding, har vi lavet en lille konkurrence, der løber ind til jul.

Vi udtrækker hver søndag i advent tre lækre gaver  til de kunder, der tilmelder sig konkurrencen.

Vinderne bliver udtrukket de pågældende søndage. Vinderen får direkte besked og kan findes på her på hjemmesiden.

Glædelig adventstid og på gensyn hos Torvet 14!

 

Advent_12

nyhed
2. november 2012

Julie Brandt-aften

Torvet 14 har afholdt en hyggelig aften hvor Yvette Roepstorff præsenterede det  spændende mærke "Julie Brandt".  Samtidig præsenterede hun den nye efterårskollektion, som netop er kommet i butikken. Se flere billeder på  facebook.

JulieBrandt_2

nyhed
5. oktober 2012

Efterårsnyheder hos Torvet 14

Vi har fået et par lækre nye mærker i butikken, som vi ser frem til at præsentere, bl.a.Julie Brandt der netop har sendt sin første kollektion på gaden. Brandet kendertegner høj kvalitet og fantastisk pasform med et råt look.

Plus Fine er mest kendt for de populære flag-bukser og meget snart kommer der flere spændende farver og nyheder i butikken - bl.a. bukser, jakker og t-shirts.

Mansted har igen i år leveret skønne uldne strik i de flotteste farver og der er allerede godt gang i salget af jakker, toppe og kjoler fra McVerdi. Støvletter og støvler fra The Last Conspiracy  er populær som aldrig før.

Kom ind og se ovenstående samt alle de andre spændende brands, vi har i butikken.

Efteraarsnyheder_12
Konkurrence i uge 41 og 42
Vind denne lækre taske i lammeskind fra Ganni til en værdi af kr. 1.599,-. Du kan deltage i konkurrencen ved køb af varer for min. kr. 500,-.
Ganni

Vi ønsker Jer alle en rigtig god efterårsferie. 

På gensyn hos Torvet 14!

 

 

nyhed

Sommerudsalg

Udsalg

Torsdag den 5. juli kl. 10.00 starter vores store sommerudsalg med et væld af gode tilbud.
Mange af forårets og sommerens varer er nedsat med 25 - 40%
Kom og gør en god handel.

I ønskes alle en rigtig god sommer.
På gensyn hos Torvet 14.

nyhed
25. april 2012

Nyheder i butikken

Vi har mange spændende forårsnyheder i butikken. Vi glæder os til at se dig!

nyhed
12. april 2012

Ny hjemmeside

Vi er glade for, at vi nu kan præsentere en hjemmeside for Torvet 14. Vi vil løbende lægge nyheder ind på siden - du har mulighed for at tilmelde dig kundeklubben via hjemmesiden, så vil vi sende dig de seneste nyheder og de bedste tilbud.

nyhed
22. marts 2013

Filippa K-aften

Torvet 14 har afholdt en hyggelig aften hvor Jesper Ravn fra Filippa K fortalte om det svenske brand. Samtidig præsenterede han den nye forårskollektion som netop er kommet i butikken. Se flere billeder på facebook.

 Filippa K_collage

nyhed
28. maj 2013

Wild West Fest

ÅBENT FREDAG D. 31. MAJ TIL KL. 23.00

I denne anledning har vi fundet nogle gode tilbud, bl.a. giver vi 25% rabat på de populære denim Blue Fire Jeans.

Butikken er nu også fyldt med de sidste nye højsommer styles.

På gensyn.

Wild West Fest

nyhed
21. april 2013

Annonce

Annonce i Jyllands-Posten i dag:

JP

nyhed
19. april 2013

Modeshow og konkurrence

Kom til Ringkøbing og oplev os deltage i et stort modeshow op gennem gågaden søndag d. 21/4.

Showet starter kl. 10.30, og hvis du kan gætte hvor mange sæt tøj fra Torvet 14, der bliver vist på catwalken kl. 10.30 eller kl. 11.30, kan du komme ind i butikken og deltage i konkurrencen om en lækker strandtaske fra BeckSöndergaard. 
Vi har åben denne søndag fra kl. 10 - 16, hvor du er velkommen til at komme ind og få endnu mere inspiration til forårsgarderoben.

april13_2
april13

Vælg mellem én af disse lækre tasker.

nyhed

Ny medarbejder og 50 % rabat

Vi er rigtig glade for at kunne byde velkommen til Majbritt Smedegaard Andersen som ny medarbejder hos Torvet 14.

Vi vil gerne fejre, at Majbritt er begyndt hos os med at give 50% på alle udsalgsvarer torsdag, fredag og lørdag d. 7. - 9. februar. 

Majbritt
foraar13_1

Kom ind og hils på Majbritt og se også alle de ny lækre forårsvarer, der er kommet i butikken.

Bl.a. har vi fået de berømte stjernetoppe og cardigans fra Stella Nova  (se foto til venstre), skønne tørklæder fra BeckSöndergaard, cardigans i pastelfarver fra Núe Notes, skjorter og jeans fra Plus Fine og skønne strik og bukser fra Part Two (se foto til højre). 

foraar13_2

nyhed

Glædelig jul og tillykke til vinderne af adventskonkurrencen

Torvet 14 vil gerne ønske dig en glædelig jul og sige tak for et fantastisk år. Vi håber, du må få et godt og lykkebringende nytår.

Vi glæder os til at se dig i Torvet 14 i det nye år. 

De heldige vindere af adventskonkurrencen er:

Inger Høgsberg
Else Hvidberg
Kirsten Nohns

Karen Riis Jensen
Jesper H. Nielsen
Ellen Larsen

Esther Bukholt
Tove Poulsen
Inger Veste Pedersen

Stort tillykke!!

God jul 12

nyhed
22. oktober 2012

Vinder af efterårskonkurrence

Vinder af denne lækre taske i lammeskind fra Ganni er:

Vivi Amstrup

Vi ønsker Vivi et stort tilllykke!

Ganni

nyhed

En aften med Julie Brandt

JB

nyhed

Førudsalg 2014

Udsalg

Vær med til at tyvstarte vores store SOMMERudsalg, hvor du sparer 25-50% på kendte mærkevarer. Som medlem af kundeklubben har du muligheden for at gøre en god handel, dagen før alle andre. Vi står klar fra ONSDAG D. 2. JULI

På gensyn

nyhed